Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mennyi az esélye, hogy betegsé...

Mennyi az esélye, hogy betegség áll a háttérben?

Figyelt kérdés

Sokat fáj a fejem, rettentő hirtelen haragú vagyok, esetekben teljesen elborul az agyam, törnék zúznék, illetve sokszor beszélek helytelenül. Ezt úgy értem, hogy fejben megvan amit mondani akarok, de amikor az ember hirtelen akar valamit kimondani és "összegabalyodik" a nyelve és helytelenül ejti ki. Ez feltűnik nekem, szóval miután kimondtam kijavítom magam, de egyre több ilyen hibát vétek.

Szeretném azt gondolni, hogy a fejfájás csak szokványos emberi probléma, a düh csak viselkedési zavar, a beszédhiba pedig csak szétszórtság.

2014. aug. 8. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt meg lehet vizsgálni. De így leírva inkább pszichésnek tűnik a dolog. Azért azon sem ártana változtatni, hogy ennyire hirtelen haragú vagy, ez okozhatja a többi panaszodat, hogy nagyon stresszes, ideges vagy.
2014. aug. 8. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenek előtt egy alapos belgyógyászati kivizsgálás kellene. Vérnyomásméréssel, vérképpel és laborvizsgálatokkal. A gyakori fejfájás nem normális.
2014. aug. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!