Mik lehetnek ezek a piros kiütések?
Figyelt kérdés
Szombat délután, piros kiütések, ezeket körbevéve, néha látható, fehér foltok jelentek meg főként a lábszáramon, egy kettő a combomon és még egy kettő a két kezemen. Aznap reggel egy folyóba fürödtem, tele volt hínárral, szóval azt gondoltuk amiatt vannak ezek a foltok, ráadásul akivel fürödtem neki is pöttyös lett a lába. Annyi a különbség, hogy neki egy területen van sok kicsi, nekem szétszórva, továbbá neki már múlóban vannak, nekem viszont még most is jön ki egy két új. Viszketni nem viszket, kivétel ha elkezdem direkt vakarni..na akkor minél jobban vakarom annál rosszabb. Az az érdekes benne, hogy ez nem mindegyik pöttyre igaz, valamelyiket hiába kezdem vakarni, vagy fáj, vagy nem is érzem és ez inkább jellemző. A torkom, vagyis a mandulám környékén ma elkezdett fájni mikor nyelek, nyomásra érzékeny. Nem tudom, hogy van- e köze ennek a kettőnek egymáshoz, de gondoltam lehet és akkor jobb ha leírom. Előre is köszönöm a válaszokat!:)2014. aug. 5. 19:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!