Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap leborotváltam a hónalja...

Tegnap leborotváltam a hónaljamról a szőrt és piros kiütések jöttek ki rajta ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
tegnap egy sima borotvával (nem elektromos hanem kézi borotva) leborotváltam a szőrt és másnapra bepirosodott a hónaljam és ilyen kis kiütések lettek rajta és viszket meg ilyen furcsa érzést kelt mikor a kezem leengedem és a bőröm a testemmel érintkezik. Ez mitől/miért lehet?
2014. jún. 30. 22:16
 1/4 anonim válasza:

Sok minden miatt lehet...

Pl. dezodortól vagy magától a borotvától...(Érdemes cserélni) Lehet hogy érzékeny a bőröd.

De lehet attól mert nem egyedül használod azt a borotvát..

Tegyél rá babahintőport :) Attól gyorsabban múlik el.

2014. jún. 30. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
igen más is használja akkor ez lehet a baj, köszi a választ
2014. jún. 30. 23:11
 3/4 Doruss ***** válasza:
Az is lehetséges, hogy érzékeny a bőröd és a szőrök helyén megviseli a borotva. Ezesetben vizesen borotváld inkább, vagy használj borotvahabot. (vannak női borotvahabok is)
2014. júl. 1. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
vizes is volt és még borotva hab is volt rajta de akkor lehet az a baj hogy más is használja a borotvát
2014. júl. 1. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!