Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha beteg, mi lehet a baja, és...

Ha beteg, mi lehet a baja, és miért nem mondja el?

Figyelt kérdés
Két barátommal lakunk együtt egy szobában. Olyanok vagyunk egymásnak, mint a testvérek, mindent elmondunk a másiknak. Legalábbis eddig ezt hittem. Mostanában egyikük (21) finoman szólva nincs a toppon. Ő az a típus, aki soha nem marad csendben, mindig tréfálkozik, 10 percnél tovább nem tud egy helyben ülni, ő van a középpontban. Ilyen volt... de egy hónapja megváltozott. Sokat fogyott, nyúzott és fáradt, látszólag ok nélkül, mert képes végig aludni egy egész napot. Próbálja fenntartani a látszatot, hogy minden oké, néha el is hiszem neki, de egyre gyakrabban nem sikerül átvernie. Például egy hete egy büfében ebédeltünk, és el kezdett szólni a zene. Ő kitalálta, hogy táncolni akar velem. Felpattant a székből, de szinte azonnal összeesett. Szerencse, hogy a másik lakótársamnak jók a reflexei , és el tudta kapni. Amikor felébredt, röhögve mondta, hogy direkt csinálta, mert félt, hogy tánc közben széttaposom a lábát. Egy másik alkalommal éjszaka arra ébredtem, hogy fuldoklik. Azt mondta, hogy ivott, és félre nyelte a vizet. Amikor elaludt, csak úgy megsimogattam a fejét, arra nem számítottam, hogy több maroknyi haja a kezemben marad. A másik, ami aggaszt : Néha egy egész napra eltűnik, és amikor hazajön, se szó, se beszéd, elalszik. Örülünk, ha eljut a kanapéig. Amikor megkérdeztük, hogy mi a baj, még minket ordított le, hogy hagyjuk már élni . Azóta próbál kiengesztelni... Nem értem, miért fogja fel, hogy ez nem játék.
2014. aug. 5. 09:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg így van, ahogy leírtad, akkor lehet, hogy beteg. Esetleg súlyosabb, és így próbálja feldolgozni. ebben az esetben azzal segítesz neki a legtöbbet, ha hagyod, hogy fenntartsa a látszatot. Valószínű, hogy kezelésekre is jár, azért tűnik el. úgyis kiderül előbb-utóbb, addig szerintem türelmesnek kell lenned.

Remélem, azért valami múló betegség, drukkolok!

2014. aug. 5. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!