Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anális repedés?

Anális repedés?

Figyelt kérdés
15 vagyok orvoshoz nem akarok menni... házilag van gyógymód rá vagy csak gyógyszerrel lehet kezelni? :(

2014. aug. 4. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és ne olvasgasd a netet! Dehogyis újul ki, egyszerűen csak berepedt, ugyanolyan, mintha más testrészeden bereped a bőr, magától regenerálódik.
2014. aug. 5. 15:42
 12/15 A kérdező kommentje:
1 nap? o.O nekem nekem vagy 5 napja van
2014. aug. 5. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Aha, nekem ritkán van székletem, 2 naponta kb., tehát hamarabb be tud gyógyulni. Nálam is úgy nézett ki, hogy fájt a wc-zés néhány alkalommal, aztán begyógyult, ha ez nem történik meg magától, akkor kénytelen leszel orvoshoz menni. Nem tudom pontosan most mik a tüneteid, én egyenlőre még maradnék a rostos étrend és a sok folyadék mellett, ha nem gyógyul be, akkor doki.
2014. aug. 5. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha még aktuális a kérdés (remélem nem) akkor nagydolog után mosd meg a feneked (akár kád szélére ülve, akár zuhanyzóba guggolva) és ha van otthon Bephanten, Nogranormon, vagy akár Panthenol (ami általában égére való, de ugyan úgy a hámképződést segítő dexphanthenol a hatóanyaga mint a Bephanthennek) akkor azzal kend be napi 2x (előtte mosd meg a "célterületet" (így célszerű nagydolog után kezdeni a bekenést)), így gyorsabban gyógyul!

Jobbulást!

2014. aug. 8. 05:43
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek ! :) nagyábból begyógyult még néha viszket egy kicsit de már wc-zésnél nem fáj :D
2014. aug. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!