Anális repedés? Hogy nézki? házi gyógymód vagy elmúlik magátol?
Figyelt kérdés
15/f orvoshoz nem akarok menni... viszket ott lenn és mikor kitöröltem volt a wc papíron egy kis piros pont2014. aug. 2. 19:45
1/3 anonim válasza:
Google végbélrepedés, találsz képet hogy hogy néz ki. Nekem is volt de nekem dokihoz kellett mennem annyira fájdalmas volt. Ott kaptam kúpot kenőcsöt. Arra vigyázz hogy széklet ne legyen kemény mert újra felsérti és nem tud begyógyulni. Kamillás ülőfürdő is jó.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) annyira nem fáj inkább szúr egy kicsit meg viszket ma voltam wc-n előtte vettem egy forró ülő fürdőt most nem volt véres a wc papír de még mindig szúr... :/ mennyi idő alatt múlik el ha minden jól megy?
2014. aug. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!