Mit csináljak? Esetleg valami gyors gyógymód?
Figyelt kérdés
Kicsit megfáztam és lesz ma este egy házibuli.
Az orrom be van dugulva, fáj a fejem és hányingerem van, lázam szerencsére nincs. Nem nagyon szeretnék inni a betegség miatt, de elszeretnék menni. A fokhagymát sajnos nem bírja a gyomrom, de elég sok meleg teát és vitaminokat szedek. Ma reggel ittam egy Aspirint is. Ti elmennétek így, mert ugye a közérzetem se túl jó? Gáz lenne ha előbb hazamennék esetleg utolsó, vagy első busszal vagy jönnének értem? 17/f
2014. jún. 19. 14:37
1/5 anonim válasza:
Lehet ez valamilyen vírusfertőzés is, jobb lenne ha otthon maradnál, nehogy megfertőzz másokat is.
2/5 anonim válasza:
Egyetértek, ne menj el. Nem túl barátságos dolog a vírusaiddal teleköpködni a barátaidat. Lesz még másik házibuli is.
3/5 anonim válasza:
Ezt neked kell érezni, hogy mennyire vagy beteg. Illetve ha vírus, akkor valószínűleg senki nem lesz hálás, ha megfertőzöd őket. de azért te is sejtheted, hogy megfázás-e vagy, sem. Pl. mászkáltál-e sokat hideg időben, ilyenek.
4/5 anonim válasza:
Ha hányingered van, akkor nem szerencsés elmenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem voltam hideg helye, majdnem biztos, hogy fagyi okozhatta. Pénteken fagyiztam szombaton már fájt a torkom, vasárnap úgy bedurrant, hogy alig bírtam nyelni, azóta már jobb lett, már csak az orrom folyik.
2014. jún. 19. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!