Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a bal fülem, de miért?

Fáj a bal fülem, de miért?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy fáj a bal fülem. Nem folyamatosan, hanem időszakosan. Inkább csak akkor, hogyha például megvakarom, vagy ha lehajolok, vagy a szemüvegemet megigazítom, akkor fáj, de csak a bal. Mi lehet a probléma? Hétfőn voltunk strandon, egész nap, ott nem fájt. Tegnapelőtt vettem észre, mintha valami fájna, tegnap már éreztem egy kicsit, és amikor este elmentem tekerni, és hazaértem na utána nagyon fájt, amikor hozzányúltam. Este a bal fülemen aludtam, mondván, hogy a meleg jót tesz neki és valamennyire segített, de még így is fáj. Huzatot kapott a fülem a tekeréstől? Esetleg víz ment bele és most kezdett el fájni? Vagy begyulladt? Eddig sose kapott huzatot a fülem. Légyszíves segítsetek! Köszi előre is a válaszokat!

2014. júl. 26. 09:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!