Buborékol a fülem, és néha nagyon fáj és nyelni is alig merek?
Figyelt kérdés
Valakinek volt már ilyen?Mit csináltatok ilyenkor?2014. jún. 25. 13:53
1/15 anonim válasza:
Az mit jelent, hogy buborékol a füled?
Folyik?
Menj el a fülészetre, mert főleg ha voltál strandon vagy tóba, lehet hogy egy jó kis gyulladást összeszedtél.
2/15 anonim válasza:
Ha befogod az orrod és megfújod akkor "buborékol"? Mert ha igen akkor valószínűleg ki van lyukadva a dobhártyád. De mindeképp megmutatnám egy fülésznek.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem nem akkor.a buborékolás alatt azt értem hogy amikor nyelek olyan mintha buborékok pukkannának ki a fülemben.1.válaszoló nem a srandtól nem lehet,mert ez nekem már kicsi koromtól van és most 13 éves vagyok.
2014. jún. 25. 14:15
4/15 anonim válasza:
Menj el fül-orr-gége szakrendelésre mindenképpen!
5/15 A kérdező kommentje:
Már voltunk vele többször is!És azt mondta apa is hogy az orromban lévő váladék megy föl a fülembe.De azt hogy mossam ki onnan?
2014. jún. 25. 16:44
6/15 anonim válasza:
Ha el van dugulva az orrod, akkor megpróbálhatod tengervizes orrsprayvel tisztítani, azt a gyógyszertárban tudtok venni. Ha nem elég, akkor csak el kéne menni dokihoz.
7/15 anonim válasza:
Ha gyerekkorod óta ez a helyzet akkor folyamatosan be lehet gyulladva, nekem többször raktak be tubust emiatt és kitisztították belülről de így is tönkrementek a hallócsontjaim amit pótolni kellett.
8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló ezt hogyan érted?Milyen tubus?Akkor még egy kicsit írok erről:
Mindig buborékol,és csak akkor fájdalmasan ha beteg vagyok,és náthás,máskülönben nem szokott zavarni.
2014. jún. 25. 17:05
9/15 anonim válasza:
Nekem sem fájt de időnként bedugult a fülem és be kellett helyezni szellőzőtubust, itt olvashatsz erről:
10/15 A kérdező kommentje:
Kicsit ijesztőnek tűnik,de nekem nem lenne rá szükségem,mivel nem folyik semmi a fülemből.
2014. jún. 26. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!