Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Vissza jött a...

Freestyleman kérdése:

Mit tegyek? Vissza jött a pánikbetegség

Figyelt kérdés
Egy évig semmi gondom nem volt abbahagytam a gyógyszereket normál életet éltem de mikor kijöttem németbe dolgozni egy hét után rámtört, itt semmi gyógyszert nem tudok kiírni és az orbáncfű jutott az eszembe hogy talán ez segít mert sokat halltam róla. de sok rosszat is allotam hogy nem szabad enni inni bizonyos dolgokat. tudnátok valamit mondani hogy addig mit egyek igyak és hogy mit ne? kérlek segítsetek részletesen letudnátok írni hogy hogyan alkalmazzam?

2014. júl. 26. 08:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Még volna pár kérdésem ehetek jégkrémet, salátát husokat, édességböl tudom hogy csokit nem szabad de mást igen? pezsgőtablettás vitamint szedhetek az orbáncfű szedése közben??
2014. júl. 26. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
én is pánikbeteg vagyok szerintem próbálj gyógyszer nélküli trükköket én ezt csinálom és mondhatni hogy egészen beváll már sokkal kevesebbet pánikolok. mikor érzed hogy rádtör nyomd a körmöd a tenyeredbe vagy dúdolj magadba valamit verset bármit ami eszedbe jut és eltereli a gondolataidat.
2014. júl. 26. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
jelenleg csak remegek meg néha elkezdek szédülni és egyszer kétszer rámtör a félelem, eléggé kimerült vagyok csak segít az orbáncfű most iszom az elsépoháral
2014. júl. 27. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!