Pánikbetegség esetén b vitamin komplexet, és omega3 halolajat mennyi ideig lehet szedni?
Figyelt kérdés
Olvastam itteni topikokban is, meg más cikkekben is, hogy sokat segítenek a legyőzésében, de nem írták, hogy meddig lehet őket szedni. Vagy ezeket akár a végtelenségig is lehet? Egyéb vitaminokat is írtak még melléjük, amik szintén az idegrendszert erősítik, de azokról tudom, hogy hogy tanácsos szedni. Az étrendemen való változtatás már folyamatban van.2014. jún. 30. 21:45
1/2 anonim válasza:
Folyamatosan lehet szedni, sőt úgy használ. Kivétel ha anyagcsere betegséged van és sok a vasad. A benne lévő B12 és a folsav miatt. A halolajat is nyugodtan szedjed.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :) Sajnos nem sok a vasam, vérszegény vagyok.
2014. jún. 30. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!