Ez pánikbetegség?
Kedves mindenki!
Egy elég komoly problémára keresek segítséget: három nappal ezelőtt borzasztóan rosszul éreztem magam; vert a szívem, légszomjam volt, levert a víz, remegtem, fájt a fejem, hőhullámok voltak rajtam. Én mindenféleképpen pánikrohamra gondoltam. Tudni kell, hogy 3 hónap alatt elveszítettem anyukámat és apukámat is. Apukámra én és a legjobb barátnőm találtunk rá, hála istennek nem láttam őt, de akkor is egy borzasztó élmény ez az egész. Van egy olyan érzésem, hogy a szervezetem, a tudatalattim így próbálja felszínre hozni az élményeket, elnyomott érzéseket, amiket próbáltam figyelmen kívül hagyni. Tudnátok esetleg ajánlani valami légzéstechnikát, akármit, hogy el tudjak aludni rendesen és ne az legyen, hogy felriadok az alvás és az ébrenlét határán?
Köszönöm! 19L
Igen, mint volt pánikbeteg azt kell hogy mondjam, ez pánikroham. Betegséggé akkor válik, ha huzamosabb ideig nem tudod kezelni a kialakult helyzetet, és mindennapossá válik. Igen, lehet, hogy az eddig elfojtott érzelmek törnek így felszínre. Azt tanácsolom, hogy próbáld elfogadni ezt a helyzetet, amiben most vagy. A pánikroham mindig valamilyen, a háttérben lappangó félelem nyomán alakul ki. Valószínűleg most ebben az élethelyzetben egyfajta bizonytalanság érzést élsz át, ezért pánikolsz. Pedig valójában te nem vagy veszélyben, de szüleid elvesztése, mégis ezt hozza ki belőled. Nyugodj meg, bízzál a Gondviselésben. Fogadd el, hogy ennek így kellett történnie, és bízzál a jövőben. Gondolj arra, hogy semmi sincs veszve, és igenis, meg tudsz állni saját lábadon, és ki fogsz kerülni ebből a rossz állapotból. Bármilyen rossz állapotban vagy is mindig bízzál abban, hogy újra vissza fog állni az nyugodt állapot, amiben előzőleg voltál!
Remélem, tudtam segíteni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!