Ujj ízületi problémák 20 évesen?
Figyelt kérdés
Tavaly télen kezdődött a történetem, valószínűleg a hidegtől (pedig nem is volt) a jobb kezem 4 ujja teljesen bedagadt , használhatatlanná vált, voltam reumatológusnál is, nem tudta ő se a miértjét, végül egy szteroidos injekció segített egy hét szenvedés után. Ez újra előjött enyhébb formában márciusban, hidegre. És most is , most egy kicsit megerőltettem munkából kifolyólag. Ez létezik, hogy az ízületeim ennyire rosszak legyenek fiatal korba? Mi lesz velem később?2014. júl. 22. 19:07
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek aki foglalkozott velem és próbált valami segítséget nyújtani. Megvárom a telet, mert szerencsére most nincs semmi bajom, ezenkívül a kis megerőltetésen kívül (ha jobban vigyáztam volna....). Kedves utolsó neked is ilyen hasonló bajod lett fiatalon vagy egészen más?
2014. júl. 23. 08:58
12/13 anonim válasza:
Egészen más, de én se számítottam rá. Elofordul, sőt vannak kifejezetten fiatal korban jellemző betegségek. De nem ijesztgetni akarlak, mivel lehet, hogy neked semmi bajod, már csak egy megnyugtato válaszért is érdemes foglalkozni a dologgal.
13/13 A kérdező kommentje:
Bár az lenne, hogy nincs semmi bajom, vagy legalább kiderülne mert azt lehet kezelni.
2014. júl. 23. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!