Ujj ízületi problémák 20 évesen?
Figyelt kérdés
Tavaly télen kezdődött a történetem, valószínűleg a hidegtől (pedig nem is volt) a jobb kezem 4 ujja teljesen bedagadt , használhatatlanná vált, voltam reumatológusnál is, nem tudta ő se a miértjét, végül egy szteroidos injekció segített egy hét szenvedés után. Ez újra előjött enyhébb formában márciusban, hidegre. És most is , most egy kicsit megerőltettem munkából kifolyólag. Ez létezik, hogy az ízületeim ennyire rosszak legyenek fiatal korba? Mi lesz velem később?2014. júl. 22. 19:07
1/13 anonim válasza:
Lehet vírusfertőzés következménye is, ami időről-időre kiújul.
2/13 anonim válasza:
A szervezet idült gyulladásos megbetegedése, mely elsősorban az ízületeket érinti. A hiedelmekkel ellentétben nem csak idős korban, de fiataloknál is előfordulhat, valamint nagyon komoly fájdalmakkal járhat.
3/13 anonim válasza:
Laborvizsgálatot csináltak? Mennyi a húgysav szinted?
4/13 anonim válasza:
Mindenféle betegséged lehet fiatalon is, érdemes lenne kivizsgáltatni, az ujjak is lehetnek betegek. Igyekezz jó helyre kerülni, mert Magyarországon simán elhajtanak, nagyon sokan nem foglalkoznak a betegekkel, oda kell figyelni, akár magánhoz is menj el inkább, mint hogy nagy baj legyen.
5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, eléggé el vagyok keseredve az állapot miatt, mi lesz velem 30 évesen ha így haladok, le fognak százalékolni ha nem tudok csinálni semmit. Az a baj sajnos, hogy a reumatológus nem foglalkozott normálisan az üggyel annyit mondott hogy vigyázzak rá, hát köszönöm. Amúgy volt vérvétel is, a reumafaktorom rendben , a húgysavszint is , nem eszem sok húst se. Egyedül a fehérvérsejtszámom volt kicsivel alacsonyabb amúgy semmi. Nem akarom beletörődni a sorsomba és hogy nem tudnak vele mit kezdeni és hiába bújom az internetet nekem sincs ötletem, hogy ez mi lehet.
2014. júl. 22. 19:50
6/13 anonim válasza:
Meg van még a mandulád? Valamilyen immunbetegséged nincs?
7/13 anonim válasza:
A fogaid milyen állapotban vannak? Van gyökérkezelt fogad?
8/13 A kérdező kommentje:
A mandulám meg van még igen, gyökérkezelésem nem volt még, eddig tényleg soha semmi bajom nem volt még csak tényleg apróságok. De szerintem valami köze lehet a hideghez, mert mostanába (a télen) a lábujjaim is ellilulnak fehérednek ha fáznak na meg mintha ott is megdagadnának ha hosszú ideig hidegnek volt kitéve. De lehet, hogy alaptalan nem tudom de az orvosok se mondanak semmit
2014. júl. 22. 20:55
9/13 anonim válasza:
Vérkeringési problémád is lehet. Vizsgáltasd ki magad belgyógyásszal.
10/13 anonim válasza:
Találgatni lehet itt a gyk-n, csak nincs sok értelme, menj magánhoz és mondd meg neki, hogy mindenképpen szeretnéd tudni, hogy mi ez. Olyat keress aki elismert, híres. Én is ilyen fiatalon lettem beteg, előfordul az ilyen, de simán lehet az is, hogy nincs komoly bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!