Mit tévő legyek?
Figyelt kérdés
Októberben kezdődött a betegségem azzal, hogy nagyon felfáztam. Háziorvosom kikezelte antibiotikummal, de állandóan pisilnem kellett, tovább küldtek nőgyógyászhoz számos antibiotikumot írtak fel, megröntgeneztek, az összes eredményem negatív lett, tovább küldtek urológushoz mivel a gyakori vizelés továbbra is fenn állt, katéteres vizeletet vettek találtak baktériumot a vizeletembe ismét antibiotikumokat kaptam, amikor visszamentem továbbra is fenn állt a panaszom azt mondták nem tudnak mit csinálni menjek vissza nőgyógyászhoz. Visszamentem ő elküldött Pestre infektologushoz. Vettek vért és vizelettenyésztést is, de mindkettő negatív lett. Teljesen tanácstalan vagyok. Mit csináljak kihez forduljak?? 17 éves vagyok és tönkre teszi ez az egész a mindennapjaim.. 1 óránként wc-re kell járnom ha két órát kibírok azt is úgy hogy már alig bírom visszatartani..2014. júl. 15. 21:25
1/4 anonim válasza:
Azt mondják, aki egyszer beleesik annak egész életére megmarad időszakosan. Nekem sem tudják soha kikezelni rendesen, évente átlag kettő alkalommal visszajön.
Tőzegáfonyát szedhetsz, minél "frissebb" formában, annál jobb. Ami nekem még jó volt, a biopatikában ajánlották, hogy amikor kezdődnek a tünetek, igyak medveszőlő teát felesben kamillával keverve, napi háromszor. Hamar segít.
Nekem egyébként azt mondták, hogy "anatómiailag" így vagyok összerakva, rövidebb utat kell bejárniuk a baktériumoknak. Mivel ez nem felfázás, hanem baktériumfertőzés , csak a köznyelv emlegeti akként. Ezért is adnak rá antibiotikumot. Csak az én szervezetem már mindet megszokta.....
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem kiskoromban is volt ilyen problémám, a házi orvosom egy injekcióval kezelte ki, két naponta jártunk, de azóta ezt a gyógyszert kivonták a forgalomból. Elvileg októberbe újra visszajön. Én már csak ebben bízom. Azt mondta amint lehetséges lesz elkezdi a kezelést. Sokan a fejemhez vágják hogy bebeszélem magamnak.. Nem hiszem hogy az egyik napról a másikra csak bebeszélném magamnak.. Azelőtt semmi bajom nem volt...
2014. júl. 16. 07:27
3/4 anonim válasza:
jaj, ez elég gáz. én is most voltam felfázva, egy hónapon belül a második...-.- szerintem anno nem kezeltek ki belőle jól. ha az orvosok sem tudnak veled mit kezdeni, akkor lehet érdemes lenne elmenni magánorvoshoz, hátha kicsit több pénzért jobban utánajárna a dolgoknak. de ez csak saját vélemény. szorítok h jobban legyél.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, magánorvosnál voltam, ő küldött tovább Pestre :/
2014. júl. 16. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!