Attól a festéktől amivel az útra a sávokat festik meg lehet betegedni?
Figyelt kérdés
ma voltam biciklizni és pont újrafestették a sávokat és az út szélére is festettek folyamatos vonalat és kb fél órán át elég közelről szagoltam.. utána olyan volt mikor levegőt vettem mintha hidegbe lihegtem volna sokáig, aztán a fejem is megfájdult. napközbe elmúlt de most megint olyan érzésem van mikor levegőt veszek, fáj a fejem meg hőemelkedésem is van. lehet ettől? nem volt ma hideg, nem fáztam.2014. júl. 15. 00:26
1/3 A kérdező kommentje:
ja és mikor utána először ittam vízen kívül mást (ice tea) akkor az marta a torkom
2014. júl. 15. 00:32
2/3 anonim válasza:
Hát,szerintem ha nem múlnak a tüneteid,menj el orvoshoz ha tudsz. . Nekem van punk ismerősöm,ő a haját színezte be útjelölő spray-vel. .de simán lehet emiatt is,ha reggelre sem múlik,tényleg menj el :-/ remélem jobban leszel
3/3 A kérdező kommentje:
reggel még fájt a fejem, aztán minden oké volt szerencsére :) csak a torkom mintha sebes lenne vagy nem tudom.
2014. júl. 15. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!