Mit kellene érezzek ha magas a vérnyomásom?
Figyelt kérdés
A háziorvosom irt fel vérnyomáscsökkentőt kétszer egy felet,mert mondtam neki h sokat szokott fájni a fejem,megmérte a vérnyomásom és azt mondta h magas. De ha nem veszem be a gyógyszert akkor sincs semmi bajom,ha beveszem akkor sincs. A fejem szokott fájni,de nem vészes. Most akkot szedjem a gyogyszert vagy mitcsináljak? Kérdeztem az orvost,azt mondta h szedjem inkabb nehogy legyen valami bajom. Viszont meg ha nincs semmi bajom akkor nem szivesen gyogyszerezem magam,20 éves vagyok.2014. júl. 5. 09:23
1/1 anonim válasza:
fáj a fejed a tarkódnál, vörös az arcod, szédülsz, ingerült vagy. de egyszerübb ha megméred a vérnyomásod.ha húsz éves vagy akkor életmód váltás, kevesebbet egyél, fogyjál le ha túlsúlyos vagy, egyél fokhagymát, ez tisztítja az ereket. ne strsszelj. stb.ha marad a magas vérnyomás akkor muszáj a gyógyszer, mert akkor agyvérzést fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!