Lehet valakinek reflux betegsége ha nem eszik vagy ritkán eszik zöldséget gyümölcsöt?
Figyelt kérdés
2014. jún. 29. 14:00
1/19 anonim válasza:
Lehet, csak nem tudom , mi az összefüggés a kettő között.
2/19 A kérdező kommentje:
azt olvastam, lúgosítanak, de miért írod h lehet ha nem ismered az összefüggést kedves barátom?:-)
2014. jún. 29. 14:06
3/19 anonim válasza:
Ha valakinek sok a sava mert kevés gyümölcsöt és zöldséget eszik az még nem reflux. Ezért nincs a kettő között összefüggés.
4/19 A kérdező kommentje:
tehát ha én kevés zöldséget eszek, sok lesz a savam ugye? nem egyenlő a reflux betegséggel én is tudom mégis olyan tüneteim vannak és gyógyszer nem segít, így próbálok több zöldséget gyümölcsöt enni.
2014. jún. 29. 14:17
5/19 anonim válasza:
Ha az étrendtől sok a savad akkor ezen lehet változtatni étrenddel és helyre áll a rend. A refluxon viszont sokszor csak a gyógyszer segít és az étrend csak enyhíti a tüneteket.
6/19 A kérdező kommentje:
félév gyógyszer szedés nem használt szedtem 3 fajtát már kétségbe vagyok esve, amúgy is ideges típus vagyok.
2014. jún. 29. 14:23
7/19 anonim válasza:
Ahol laksz nincs szakrendelés a kórházban?
8/19 anonim válasza:
Nekem Controloc 4 hónap alatt rendbehozta, igaz néha így is ég a gyomrom, de kevésbé, mint előtte. Stresszt csökkenteni kell valahogy, mert attól is van, és kerülni a kávét, cigit, piát, édességeket. Főzelékek, keksz, gyümölcsök nekem segítenek karbantartani.
9/19 A kérdező kommentje:
jaj dehogynem képzeld sztk elküldött fenébe szerinte ha nem fáj gyomrom nincs reflux, 5 fül orr gégész megnézett torkokba semmit nem látták, nekem csak torkom rossz két éve folyamat de elfogók menni magán gasztro dokihoz
2014. jún. 29. 14:32
10/19 A kérdező kommentje:
én p a n t o p r a z o l k r k a szedtem bocsi tablet nemtudja leírni,
2014. jún. 29. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!