Mitol lehet elhuzodo kohoges?
Figyelt kérdés
26eves vagyok es egy olyan problemam van hogy legalabb 4hete kohogok volt egy 3hete egy csunya horghurutom amire kaptam antibiotikumot es a zold valadekos kopet el is mult de a kohoges nem. Megmaradt a szaraz kohoges neha Kis valadekkal. Voltam tudogyogyasznal ahol keszult legzesfunkcio es mellkas retegfelvetel is.Ezen kivul allergia teszt pollenre, nyir es parlagfure egyarant.. Refluxom is van de arra szedem a gyogyszert...mitol lehet meg mindig ez a kohoges..egy par napja leszoktam a dohanyzasrol is..szerintetek mitol lehet illetve kihez forduljak?2014. jún. 10. 22:33
1/1 anonim válasza:
A köhögés egy betegség után sokszor hetekig is eltart, valamint leszoktál a cigiről és gondolom a tüdőd így tisztul a sok lerakódott vacaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!