Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Igaz amit a biológia tanárom...

Igaz amit a biológia tanárom mond, hogy minden szénsavas ital, beleértve az ásványvizet is árt a szívnek?

Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 19:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, én 120x voltam kórházban hipochonderség miatt, minden vizsgálaton túl estem, már 1éve nem képzelek be magamnak semmit.. Gyogyszerrel nem mérgezem magam, minden fejben dől el. Én akartam orvos lenni, de itthon nem éri meg. 20/L
2014. jún. 24. 11:40
 12/26 TaKy99 ***** válasza:

A szénsavas víz csak akkor árt a szívnek, ha negatív csakra vonal felett iszod! Ha pozitív vagy semleges akkor nincs hatással.

És ez biztosan így van! Ezt egy TV-ben is szereplő jós és csakraelemző mondta nekem!

;)

2014. jún. 27. 08:35
 13/26 anonim ***** válasza:
24%
A szénsav pusztítja a csontszövetet, ezért lesz csontritkulás. Egy barátom mondta, aki a testnevelési főiskolára járt. De hallottam már természetgyógyásztól is. A szívnek a káliumtartalmú só árt(közérti), ezért használnak tiszta sót(patikai) némelyek.
2014. jún. 27. 09:47
 14/26 anonim ***** válasza:
11%
Az ásványvízben van kálium (K), az árt a szívnek nagyobb mennyiségben. A Mg és a Ca olyan nagy mennyiségben van benne, hogy a vesét károsítja. A bubimentes is mérgező, mivel eredetileg az is bubis, csak kimaratják belőle a szénsavat.
2014. jún. 27. 14:00
 15/26 Krisztike Esztike válasza:

ez nem igaz.

Ásványokra szükségünk van.

2014. jún. 27. 15:53
 16/26 anonim ***** válasza:
Ja, mértékkel, de kálium nem köll.
2014. jún. 27. 20:42
 17/26 anonim ***** válasza:
15-ös: de nem annyira, amennyi az ásványvízben van. Aki csak ezt issza, az egy év alatt kb. 80 kiló kőzettel terheli a veséjét.
2014. jún. 27. 21:50
 18/26 anonim válasza:
Igen.
2014. jún. 28. 07:56
 19/26 anonim válasza:

Minden árt mindennek.Nem szabad komolyan venni,mert akkor csak levegőt fogyaszthatnánk.

Illetve azt sem,mert nagyon rossz pl. Budapesten.

2014. jún. 28. 16:49
 20/26 anonim válasza:
100%

Jaj,emberek, ne csináljátok. Kell a Mg, a Ca és a K is. A Mg és Ca leginkább az izomműködéshez kell, a K pedig kialakítja a sejtmembrán nyugalmi potenciálját. Ezeket az ionokat ásványvízzel túladagolni igazi művészet.

A csontoknak valóban árt egy kicsit a szénsav, de jobban árt az ecetsav, szóval akkor elvileg uborkasalátát sem lenne szabad enni.

2014. jún. 28. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!