Bélférgektől gyorsan hogy szabadulhatok meg?
Figyelt kérdés
Szedek Vermoxot, az hat is és ez rendben van, csak folyamatosan érzem, ahogy kimásznak a popsiból és ott a fenekemen sétálgatnak. Nem akarom percenként megmosni, de a petéket is el akarom távolítani. A babapopsitörlő az működhet? Van olyan jó, mintha minden alkalommal megmosnám? Persze vécézés után mindenképpen rendesen megmosnám.2014. jún. 15. 21:09
1/8 anonim válasza:
Jaj én nagyon undorodom a férgektől meg a gilisztáktól,semmilyen más rovarral/bogárral stb-vel nincs bajom,csak ezekkel.:S
Hogy kaptad el?:O
Amúgy szerintem igen..
2/8 anonim válasza:
Egyél fokhagymát is, hátha. A babapopsi törlőt is akkor használják a babáknál, ha bekaksiztak, nem fürdetik meg őket minden alkalommal, amikor éppen elő jött a barna medve, szóval gondolom ugyanolyan jó.
4/8 A kérdező kommentje:
valószínűleg a testvéremtől, mert neki kb két hete lett vége, a petéket hagyhatta ott valahol
2014. jún. 15. 21:26
6/8 A kérdező kommentje:
utolsó: nem ez volt a kérdés. egyébként pedig a decaris nagyobb férgeknél, vagy többnél alkalmazandó, az enyémre elég a vermox, ugyanis amikor felfedeztem, akkor összesen 3 db volt a székletben. Azóta a legnagyobb "adagban" ha jól számoltam 7 db volt, szóval ne mondj kérlek ostobaságot. Nem jobb a Decaris, hanem erősebb, de nekem feleslegs lenne és azt is ugyanúgy ismételni kéne.
2014. jún. 15. 21:57
7/8 anonim válasza:
Igen, erősebb, és ismételni sem kell, egyébként én úgy szedtem be, hogy nem voltam férges, de volt rá kb 1% esély, hogy az leszek. A fenekedből kimászó férgekkel nem tudsz mit csinálni, ha a gyógyszer megölné őket, akkor nem másznának ki...
8/8 anonim válasza:
Amelyik féreg kimászik magától arra jó a vermox is. A durvább férgek amikre a decaris való, na azok már vannak olyan okosak hogy nem jönnek ki csak úgy.
Szedd nyugodtan tovább a vermoxot, a popsidat meg lehetőleg kerüld mert ez a popsira rakott petékkel szaporodik. Mármint úgy hogy a popsidról szétszóródnak a peték az ágyban, a szőnyegben, levegőben és amint újra a szádba kerülnek és lenyeled kezdődik elölről...
Szóval inkább pelenkát, szoros gatyát használj. :-) D
De innen mindent megtudhatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!