Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet velem a baj?

Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés
nem tudom, hogy mivan velem mostanság.. állandóan fáradt vagyok, kimerült, feszült.. van egy új munkám, kb három hónapja dolgozok ott de kb két hete mindig csak hiábzok már nem nézik jó szemmel... félek, hogy elküldenek, mert nagyon az van a levegőben.. nem találtam helyben melót, így sokat kell utaznom.. buszozok és vonatozok.. nagyon fáraszto.. persze sokan utaznak, de nekem valahogy most nagyon rossz.. közben kiderült egy ideje hogy van egy autoimmun betegségem, így többféle gyógyszert szerek, szteroidot is.. lehet hogy ezek okozzák ezt a fáradtságot? koncentrálni sem tudok sokszor.. meg sokszor vagyok rosszul a buszon és napközben is.. hányingerem van, meg ilyenek... mit csináljak?? változtassak az étrendemen valahogy? vagy mi legyen? mert így nagyon rossz. nem vagyok az, aki valójában voltam.. pörgős, vidám nő....32/N
2014. jún. 13. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a gyógyszerek mellékhatásait, mert ha attól van akkor kb. hiába változtatsz az étrenden, viszont lehet, hogy ki lehet cserélni valamelyik gyógyszeredet egy olyanra, aminek nincsenek ilyen mellékhatásai.
2014. jún. 13. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen munkát végzel?

Fizikai?

2014. jún. 13. 17:32
 3/4 A kérdező kommentje:
nem fizikai, hanem szellemi.. ezért is nehéz koncentrálni.. sőt.. vannak mellékhatásai, de már kb két-három hónapja szedem őket, és nem volt eddig gond..
2014. jún. 13. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet a fáradtságtól is, pihenj többet, egyél egészségesebben, stb., vannak jó táplálékkiegészítők is.
2014. jún. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!