Ez mitől lehet? El fog múlni magától?
Kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van. Ezt csak azért írom, hogy hátha ez miatt van az alábbi gondom is.
Mostanában nem tudok túl sokat enni, mert ez a meleg kiszívja belőlem az energiát, nincs semmihez sem kedvem.
Ma viszont, amikor felébredtem, 20 percre rá mentem is gyorsan a WC-re. Nem erőlködtem, gyorsan ki jött a nagy dolog. De annyira fájt utána a lyuk, hogy rögtön elszaladtam tusolni. Attól kicsit jobb lett, de még a hüvelyemben is éreztem az iszonyatos fájdalmat. Most is kellene nagy dolgot végeznem, de nem merek, félek, hogy hasmenésem van(olyan érzésem van) és még a fájdalomtól is összek@kilom magamat.. Iszonyatos hányingerem van, nem rég vettem be egy B6-ot. Szerintetek mi lehet ez? Amiatt van, hogy nem eszek sokat, avagy a szóbelik miatti stressztől? Mellesleg annyira nem is stresszelek rajta..
Gondoltam még az idült mandulagyulladásra, mert fájt a torkom is reggel meg 1 hete a bal oldali nyakrészem iszonyatosan fáj, mintha kicsit meg is lenne keményedve.
Nem tudom mi lehet. Sokat iszok, de a víztől hányingerem van.
Előre is köszönöm a válaszokat!
18/L
Volt már ilyen októberben. 1 hónapig hasfájás mindentől. Aztán 3-4 nap hasmenés, aztán még 1 hét hasfájás és elmúlt. Anya szerint, akkor a stressztől volt. De volt még ilyen 2-3-szor, de azok "csak" 1 hetes hasfájások voltak.. Erre most jön ez. Minden orvos folyton ráfogja a mandulámra... most majd a pajzsmirigyre fogják ráfogni, mert le se sz*rják az embert amúgy.. Voltunk ügyeleten októberben, adtak normafloret és ennyi. Ja meg természetesen a mandulámra gyógyszert.. Nem is érdekli őket.
Most eszek háztartási kekszet, erőltetem a vizet is, de már az íze se ízlik, már attól hánynom kell.. Októberben is fogytam 5kg-ot.. Pedig ígyis 45 kg vagyok, jó max. 48...
Korábban is volt már ilyen évekkel ezelőtt?
Végezz méregtelenítő kúrát szerintem használhat de vigyázz ne vidd túlzásba és csak megbízható kúrát végezz. Ha meg mégis a stressz akkor próbálj relaxációs technikákat gyakorolni. Nemsokára vége az érettséginek utána pihenj nagyon sokat menjetek el nyaralni ha van rá lehetőség próbálj elfelejteni mindent. Ha meg szervi oka van én magánrendelést ajánlok ami lehet hogy drágább de megbízhatóbb és ott figyelnek az emberre. Jobbulást!
Októberben volt ilyen, meg általában szellentek. Ciki nem ciki, de ez van..
Hát 2 hét múlva kiderül, hogy az érettségik miatt-e. Munka is kellene, de aztán elmegyek párommal nyaralni, jó lenne egy kis kikapcsolódás már.. Itthoni stressz, érettségi. Azért nem viszem túlzásba, de akkor is. Nem tudom mitől lehet ez... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!