Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hereviszér el tud múlni...

A hereviszér el tud múlni magától?

Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 16:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. márc. 5. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak műtéttel gyógyítható.
2014. márc. 5. 16:44
 3/4 A kérdező kommentje:
mert azt hallottam ha olyan boxert hordok ami nem szűk meg nem is laza akkor megjavulhat
2014. márc. 5. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:

El nem múlik, de a tünetei nagy mértékben csökkenthetőek egészen az élhető élet szintjéig. Részben a már mondott boxer viselésével, részben pedig kis mennyiségű, de egyenletesen adagolt sörélesztő bevitelével. Azaz, napi egy üveg sör. Jó minőségű, pl. kézműves. Pancsolt lötty sörösüvegben nem az.

Ha az asszony azt mondja erre, hogy pasiduma, akkor privátban hajlandó vagyok győzködni az eljárás hatékonyságáról. Nekem vérzett, görcsölt, csillagokat láttam. A napi egy sör és most semmi gondom, tünetmentes vagyok. Igaz, a bevérzéses idő 7-8 éve volt.

2014. márc. 11. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!