Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van ez? és miért nem...

Miért van ez? és miért nem mullik el?

Figyelt kérdés
na szóval. Kb 3 hónapja észrevettem egy pici apró szabálytalan kör alaku enyhén rózsaszínes és a szélén barnás foltot. Nem nagyon vettem figyelembe mivel tényleg semmiségnek tünt. Aztán el kezdett fakulni, és barnás színe lett, azt hittem hogy már el mullik, mire pár napra rá nem szóltak hogy a nyakam hátsó részén ahol a hajam végződik pont ugyan olyan 2 bazi nagy folt volt. Kezdtem aggódni ezert neten keresgéltem és csak "rózsahámlás,,az ami ugy passzol is rá. Ma már a hónaljam alatt két oldalt tele van foltokkal, intim részen a gyomromon és most már a combomon is van eggy. Mi ez?? hogy kezelhetem?? Dokihoz nem mentem mivel azt mondták sokan hogy a nap-tól van ez. 17/L

2014. jún. 10. 20:34
 1/1 anonim válasza:
Mindenképpen menj el orvoshoz :/
2014. jún. 11. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!