Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet, hogy vérszegény vagyok?

Lehet, hogy vérszegény vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon fehér a bőröm, hiába vagyok napon, semmit nem barnulok, még halványit sem. Mindig álmos vagyok, ez a tanulás rovására ment sajnos. Alszok ha hazajövök, és éjszaka is. Szédülni is szoktam, volt, hogy reggel felkeltem sápadtan, és nem tudtam felállni mert összeestem volna ill. annyira szédültem, és volt hogy kb. 4 napig folyamatosan szédültem és hányingerem volt, majdnem kiájultam a buszról. De van hogy csak ülök és elkezdek szédülni. Fülzúgás is van néha. Elég ingerült is vagyok.

18/L

2014. jún. 9. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Vérszegénység egy egyszerű vérképből kiderül.
2014. jún. 9. 18:03
 2/3 anonim válasza:
Szia!velem is hasónló képpen megy,csak sokkal fiatalabb vagyok.most nem a vérszegénységet mondom,hanem hogy:eszel te rendesen?ha nem eszel leesik a vércukrod ami hányingert,szédülést okoz.énis fehérbőrű vagyok nagyon.próbálj barnító krémet :) és ha elkezdesz szédülni ajánlom hogy legyen nálad szőlőcukor :)
2014. jún. 9. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérd meg a háziorvosod vérképre...:)

A vérnyomásodat is nézesd meg!

A szédülés lehet attól is.

2014. jún. 10. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.