Ma mondták hogy vashiányos vagy vérszegény vagyok mert ha lehúzom a szemem alatti bőrt akkor ott rózsaszínes fehéres az a rész nekem. Ez igaz és ha igen akkor hogy kezeljem a vashiányt?
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 18:26
1/5 anonim válasza:
Vashiányosok azok az emberek, akik túl sok gabonát, gabonából készült ételt fogyasztanak.
Fogyassz több húst, egyél halat és májat, nyers zöldséget, szedj étrend kiegészítőt. A legjobb vas tabletta a Ferro-folgamma.
2/5 anonim válasza:
Nekem is rózsaszínes fehéres a szemem, de nekem ilyet nem mondtak! Amúgy milyennek kéne lenni? Mert kétlem hogy vérvörösnek
3/5 anonim válasza:
A vashiány nem csak a szemek alatt látszik meg, hanem a körmökön is, meg a bőrön is. Látogasd meg a háziorvosodat. Ő hamar megállapítja, és segít kezelni is.
4/5 anonim válasza:
Ki mondta? Orvos? Vérképet csináltak? Ha nem ,akkor ne vegyél mindent készpénznek! Persze nem zárható ki,de ezt csak laborvizsgálat után lehet megmondani.
5/5 anonim válasza:
Borsó, máj, cékla, vörös húsok, brokkoli (asszem), vagy bármi egyéb vasban gazdag étel. De ez sem elég, a vashiány azért marad fent ezek az ételek fogyasztása után is mert a szervezet nem tudja megkötni. Fogyassz magnéziumban gazdag ételeket, például banánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!