Mcagi kérdése:
Elég kényes a kérdés? Kb 1 hete megfáztam borzasztóan köhögtem.2 napja a combom belsö felén az intim rész határán jött egy csomó ami iszonyatosan fáj piros és kemény kb 2 babszemnyi a mérete.
Figyelt kérdés
Felette 2-3 cm re a bikinivonalnál véraláfuásos is és kb a csomo elött ott is fájt. Mi lehet? Netán sérv?2013. nov. 17. 18:34
2/11 A kérdező kommentje:
Nem a nagyajkamon van hanem a combomon a fene essen bele :(
2013. nov. 17. 18:46
3/11 anonim válasza:
Nem Bartholini-cysta. A Bartholini-cysta a kisajkakon a hüvelybemenetnél jelenik meg nem a comb és az intim terület határán. De nem is tűnik sérvnek,inkább egy ott található nyirokcsomó gyulladt be,vagy egy faggyúmirigy tömődött el és gyulladt be. Menj el orvoshoz!
4/11 A kérdező kommentje:
Probáltam nyomni hátha mert már a nyakamon volt begyulladt zsirmirigy.. nem sikerült, akkor gondoltam egy szörtüszö kicsipkedtem ami volt benne mondhatom orditani tudtam volna de ettöl sem lett jobb...tényleg marad a háziorvos.
2013. nov. 17. 18:50
5/11 anonim válasza:
Ne nyomkodd !!!!Én egyébként nyirokcsomóra tippelek ,az a legjobb ha minél hamarabb orvoshoz mész . Nyugi :-) Reméljük valami banális oka van ;-) .
6/11 anonim válasza:
Jobb lenne bőrgyógyásznak megmutatni.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem sérv, de azért mutasd meg orvosnak.
A sérvet úgy szokták ellenőrizni, hogy ráteszed a kezed, és ha köhögsz, akkor megkeményedik. Egy új, nem túl nagy sérv pedig reggelre legtöbbször szinte teljesen visszahúzódik. És nem a combon van, hanem a hasfalon.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát az van hogy kimentem a háziorvoshoz össze vissza nyomkodta.. majd kijelentette "mütünk" egy begyulladt zsir mirigy . No de nem ma majd szerdán meg szurkálja tűvel.
Aztán ha nem sikerül akkor majd mennyek a sebészetre ott kiszedik. No ez volt délelött... azóta a duplájára nött még fájdalmasabb nem sokára visznek a sürgösségire . Remélem már tényleg megszabaditanak ettöl. S mégegyszer köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 18. 14:36
9/11 anonim válasza:
Most a háziorvos ellen beszélek,de szerintem fogadd meg! Sebészeten dolgozom,ezért merem írni,hogy ne szurkálja meg,hanem menj el sebészetre. Az ilyen megtelődött,begyulladt(akkor fájdalmas,amikor gyulladt) zsír vagy faggyúmirigy felszúrástól nem fog meggyógyulni.Először a gyulladást kell lehúzni,azután ha megmarad a csomó,tokjával együtt kimetszeni. Ha nem így teszik,akkor egy idő után ismét megtelődik,esetleg újra begyullad.
10/11 A kérdező kommentje:
Hétfön este meg is operálták helyi érzéstelenitéssel azt mondta a doki aki iszonyat rendes és jó fej volt hogy fekély volt . Volt volt most gyógyulgatok. Tényleg köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 20. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!