Szerintetek van némi alapja annak hogy skizofrén lehetek? 15/L
Az időérzékelés zavara (is) a skizofrénia.
meg itt is keress rá mert vannak ilyen kérdések, hátha van benne értelmes válasz.
ez nem skizofrénia hanem hipochondria...
Szóval azt vettem észre magamon,hogy olyan érzésem van mintha mindig figyelne valaki,folyamatosan csak arra tudok gondolni hogy irányitanak engem és mindennap félelemmel nézek körbe.
ez paranoia
Meghökkentő de nemistudom hogyan magyarázzam el,vonalakat látok elnézek valami mellett és kirajzolódott vonalakat látok éppen arról a tárgyról amit láttam és kék zöld árnyalatokat mellette.
ez pedig színérzékelési probléma - szem-idegi probléma, a pálcikák/csapok szorakoznak a szemedben.
Mindig a gondolataimmal vagyok elfoglalva próbálom magamban sorrendbe rakni a normális és nem normális dolgokat.
depresszió, pánik betegség
Az idő fogalma egyrejobban össze zavar
szimpla szétszórtság, szorakozottság, memória zavar.
és néha szoktam beszélni magamban de az nem olyan gyakori.
mindenki szokott magában beszélni, ez már teljesen természetes dolog. A mi családunkban pl néha még hangosan gondolkodni is szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!