Miért jön ki rajtam minden nyáron bőrgomba?
Főleg a hátamon van, de ha nem kezelem időben krémmel akkor átterjed a vállamra, onnan a mellkasomra.
Egyszerűen nem értem miért jön elő folyton. Ápolt vagyok, nagy melegekben napi 2x is fürdök. Az orvos is csak elküldött vérvételre, megnézte az eredményt: hát ezzel nincs semmi baj. És ezzel le is lett zárva a dolog. Mit tehetnék ellene? Kezelem, eltűnik, 1 hét és megint előjön..
Mert lehet hogy nem megfelelő öltözetet hordasz. Tehát hiába zuhanyzol, fürdesz, nagy melegekben az ember a nap többi részében sajnos az izzadáságában fürdik.:)
Pamutból készült holmikat hordasz? Mert ha nem, akkor valószínűleg nem szívja fel a ruha anyaga a nedvességet és állandó nedvességben van a bőröd, ami meg tökéletesen kedvez a gombák szaporodásának.
Vagy egyébként tuti gombás fertőzés? Bőrgyógyásznál voltál a problémáddal? Mert az is lehet, hogy nem is az és nem megfelelő kezelést kaptál rá.
Vagy esetleg az étrended sem a megfelelő. Túl cukros, túl szénhidrátos dolgokat eszel, ami megint csak kedvez a gombák szaporodásának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!