Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bőrgomba! Ecetes vízzel...

Bőrgomba! Ecetes vízzel kezelem, már egy éve küzdök vele! Megjártam az orvost, de nem használt. Én rajta hagyom az ecetes vizet, de sebet képez, le kell öblíteni utána? Tudtok bőrgombára házilag bőrradírt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Manapság ecetes vízzel kezelni nem látszik túl célszerűnek.

Minimum Canesten, de ajánlom a teafaolajat.

Azonkívül, ha átböngészted volna a már itt megírt hozzászólásokat, ki sem kellett volna írnod a kérdést.

2014. febr. 28. 11:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ilyen makacs bőrgombát NEM a bőrön kell kezelni, hanem szisztémás úton (tablettával, kapszulával), és esélyesen hosszú ideig. Tessék visszamenni az orvoshoz, a házi öngyógyítás nem fog használni... Az nem úgy megy ám, hogy egyszer elmentem az orvoshoz, nem használt, úgyhogy házilag tolom, mert biztos jobbat sikerül majd produkálnom, mint az orvosnak. Az orvos is próbálkozik. Sajnos muszáj neki. Ha nem hatott, amivel kezelt, akkor visszamész és ad mást.
2014. febr. 28. 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Canesten? Valaki vicces kedvében van, nem leoltást kértem, hanem segítséget, egy raklap lóvét hagytam már különböző kencékre a patikában, a pocsék májfunkcióról nem is beszélek. Nálam bevált az ecetes víz, erre vonatkozóan, sem a bőrradírra vonatkozóan nem kaptam választ. Több helyen is volt, elmúlt az ecettől, de a hátam, és a mell alatti rész nagyon makacs. Csak valahol ajánlják, hogy öblítsem le utána, de akkor meg viszket, ergo ha kivakarom, akkor ez egy örök körforgás, ha rajta hagyom, legalább nem viszket, de mivel sebet képez, ezért nagyon lassan gyógyul, és megvan rá az esélye, hogy máshol is kijön. A házilag bőrradírt azért kérdeztem ilyen kényes bőrfelületre, mert felgyorsítaná a folyamatot. Gyógyszert már nem akarok szedni, van egy alapbetegségem, életem végéig kell kezelni, arra elég sok gyógyszert szedek, tehát eleve pocsék a májam. Ezért fordultam más praktikához, én kérek elnézést.....
2014. márc. 1. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!