Miért van patkány fejem?
Figyelt kérdés
Nagyon patkány fejem van. Miért lehet ez?2014. jún. 1. 00:45
1/4 anonim válasza:
Az mégis milyen? :D Biztos nem lehet annyira rossz... Küldj egy képet!
4/4 anonim válasza:
Mert ilyen gének jutottak neked! Nem lehet mindenkiből sármos szépfiú, vagy dögös szépség. Valakinek rondának is kell születnie ahhoz, hogy a szép szép és boldog lehessen. Mert mi is a szépség valójában? Képzelj el egy világot, ahol mindenki púpos és nagy orrú lenne. És ebbe a világba beleszületne egy magas jóképű fiú. Szerintetek őt abban a világban is szépnek tartanák? Minden viszonyítás kérdése. A többség véleménye a mérvadó. Te most ronda vagy ebben a világban a patkányfejű emberekből kevés születik. De ha csak ez az egy hiányosságod van még lehetsz boldog. De ha mindenből átlagon aluli leszel felkészülhetsz az örök magányra. Mert a családodon kívül majd mindenki le...ar! Sajnos ilyen az élet. Ha még családod sincs, akkor az maga a pokol. Én ronda, beteg és árva vagyok. És nem náthám van. Nekem sz..r az életem. 2 sikertelen ön...ilkosság után abban reménykedek, hogy a betegségem hamar végez velem. De sajnos nem vagyok ennyire szerencsés. A magányt nem lehet megszokni. Hogy mindenki levegőnek néz nem lehet megszokni. De ezt egy szép ember sosem fogja megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!