Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Most akkor hova menjek további...

Most akkor hova menjek további kivizsgálásokra?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve (tavaly ősszel) nagyon megfáztam. Akkor "jött ki" a tarkómnál jobb oldalon egy nyirokcsomó. Sokáig fájt mellette a jobb fülem is(már nem). A nyirokcsomó azóta sem akar elmúlani rendesen. Hol visszahúzódik, hol előjön. Voltam vele fül orr gégészeten ahol elküldtek ultragangra. Ott megnézték a nyaki nyirokcsomóim amiket rendben találtak. Vissza fül orr gégész dokihoz, mondta hogy nincs semmi baj.. de ha lennének egyéb panaszok akkor menjek vissza majd..

Engem azért ez zavar, hogy miért lehet ez.. volt már valaki hasonló cipőben? Felkeressek másik fül orr gégészt esetleg?

2014. máj. 19. 12:30
 1/1 A kérdező kommentje:

ultrahangra*

Doki szerint felső légúti megfázás következménye lehet.. de hát az már rég elmúlt.. a nyirokcsomó mégsem húzódott vissza teljesen.

2014. máj. 19. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!