Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon őszinte leszek: Szerenc...

Nagyon őszinte leszek: Szerencsejáték függő vagyok. Mi tegyek, hogy teljesen leszoktassam magam róla?

Figyelt kérdés
Sajnos már lassan 2 éve. Eddig próbáltam kontrollálni a téteket, de mostanra már eljutottam oda, hogy túl nagy összegekkel játszok és mindig vesztés a vége. Múlt hónapban például 9-én utalták a fizetésem és 12-én már nem maradt belőle semmi, mert mindet elvesztettem sportfogadáson. Nagyon szégyenlem, egyetlen családtagomnak, barátomnak sem mertem beszélni róla... Arra a szintre nem jutottam el, hogy kölcsönből, hitelből játsszak, mert azt nem merem, de félek, hogy egyszer még idáig is eljutok. Szüleimmel lakom, dolgozok, ezért tudnék félretenni egy csomó pénzt, ha nem lennék ilyen hülye... A múlt havi fizetésemet azonnal leszedtem a számlámról, hogy még véletlenül sem tudjam eljátszani. Hogyan tovább? Nem szeretném, ha a családom rájönne e betegségemre, de szeretném örökre elfelejteni a sportfogadást.
2014. máj. 12. 11:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És amit most megelőzésként teszek az az, hogy az összes létező online oldalról kizártam magam legalább fél évre, az áprilisi bérem azonnal levettem a bankszámlámról és készpénzben tartom otthon
2014. máj. 14. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Milyen játékról beszélsz?

Ha netán póker, azt ismerem, ott van olyan hogy bankroll magagment. Na azt be kell tartani, és akkor ilyen nem fordulhat elő.

2014. máj. 14. 05:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Sportfogadás
2014. máj. 14. 12:02
 14/16 anonim válasza:
Menny el Pchilogushóz sportolj meg olvass sokat
2014. aug. 4. 20:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Először is az már jó hogy beláttad és nem keveredtél adósságokba.

Keress fel egy erre szakosodott szakembert és foglald le magad valami mással pld: horgolás horgászat futás olvasás

2023. jan. 14. 10:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Miujság veled azóta kérdező?
aug. 27. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!