SOS! Mi bajom lehet?
Ma elmentünk túrázni egyet és semmi bajom nem volt minden nyugis volt amíg meg nem álltunk hogy beugorjunk a boltba.Kint még nem nagyon volt baj aztán mikpr beléptem arra emlékszem hogy megláttam magam a tükörben aztán egy csomó embert a boltban elég nagy volt a forgalom nekem meg tömegiszonyom van szóval nem örültem.Megálltunk a péksütiknél apa megkérdezte hogy mit kérek.Kezdtem szédülni de úgy voltam vele hogy biztos csak a tömeg.Aztán egyre erősödött és azt vettem észre hogy kb.10 másodperce semmi bajom nem volt aztán meg az ájulás kerülgetett.Olyan volt mintha csak távolról néztem volna vagy aludtam volna és csak azt tudtam hogy leakarok feküdni behunyni a szemem és aludni.Decemberben amúgy volt egy agyrázkódásom annyira nem volt súlyos szóval nem volt eszméletvesztés de a balesetre azóta sem emlékszek az kiesett de a röntgenező orvos azt mondta valószínűleg már nem is fogok emlékezni rá.Akkor is ezt éreztem csak kicsit erősebben.Szóval ott voltunk a boltban apa még mindig kérdezett anya meg tesó pedig furán néztek rám kérdezték hogy mi bajom.Mondtam nekik hogy ugyanazt érzem mint agyrázkódáskor és pedig be se vertem a fejem.Nem bírtam talpon maradni apába kapaszkodva mentem ki csak arra emlékszem hogy elmosódott alakok meg színek voltak mindenhol és alig tudtam arcokat kivenni akik furán néznek rám és csak le akartam hunyni a szemem és eldőlni.Berektak a kocsiba nyitott ajtónál hogy kapjak levegőt itattak és kérdezték mi bajom.Mintha nem is én válaszoltam volna valahogy kinyögtem hogy mindjárt beájulok tiszta homály van a fejemben és csak le akarok feküdni.Apa szerint a vérnyomásom ment le anya meg a vércukromra tippelt adtak is csokit hátha jobban leszek de csak kicsit segített.Úgy voltunk vele az erdei levegőn talán kitisztulok ezért mentünk tovább.Fokozatosan nagyon lassan enyhült(1-2 óráig lépni is nehezen tudtam mintha álmodtam volna) és mostanra már valamivel jobban vagyok.Bár még mindig szédülök ha felállok de már közel sem olyan erősen csak a fejem olyan összezavarodott kicsit lehet mert bepánikoltam.Nem igazán tudom mitől lehet de ha holnap folytatódig elmegyünk dokihoz.Van néhány lehetséges tippem hogy mi lehet.Vagy alacsony vérnyomás bár eddig nem igazán volt gond vele de nincs kizárva vagy vércukorszit(cukorbeteg nem vagyok de ez sincs kizárva mert sok édességet fogyasztok mostanában) vagy az hogy tavaszi szünetben antibiotikumot szedtem és nem szedtem mellé probiotikumot ezért azóta megy a hasam meg rossza a közérzetem de azt mondta az orvos ez kb.egy hónapig még így lesz.Vagy ami szüleim szerint inkább valószínű hogy elég könyvmoly vagyok és csak akkor teszem ki a lábam ha suliba megyek de oda is csak busszal járok mert messze lakom.Csak az van hogy valahogy nem bírom a kinti életet ha kimegyek napozni mindig szédülni kezdek meg mintha leszívná a nap az életerőmet.És szüleim szerint ez a hirtelen kimozdulás is ok lehet.Meg az is hogy kell szemügveg távolra látáshoz és mostánában rengeteg könyvet olvastam nélküle és a túrára is így mentem ki úgyhogy eleve homályos volt minden.
Amúgy más tünet nincs csak ugye ez a folyamotos hasmenés meg gyengeség és a szédülés mellé egy nagyon pici hányinger.Meg egy kicsit a fejem is fáj de mióta élek iszonyú fejfájós vagyok szóval már hozzászoktam.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!