Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi bajom lehet?

Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
Már kedd este óta folyamatosan hányingerem és hasmenésem van, nagyon fáj a hasam. Nem ettem semmi olyasmit, ami miatt gyomorrontásom lehetne, de nagyon zavaró. Ráadásul hétfőn érettségi és szeretnék makk egészségesen menni.

2014. máj. 1. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az érettségi miatt van, most tudatosult benned. Az emberi test tud meglepetéseket okozni. Szerintem...
2014. máj. 1. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:

lehet az is amit az első írt, de lehet éppenséggel vírus is, most járvány van

diétázz, egyél banánt, (reszelt) almát, ropit, könnyű kekszeket, esetleg ét csokit.

meg szerintem el is nézhetsz háziorvoshoz

szedjél széntablettát!

Igyál sokat! vizet főleg!

2014. máj. 1. 12:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, hát nem tudom mi lehet. Mondjuk az utóbbi időben eléggé túlhajszoltam magam. Majd akkor diétazok. Anya most főzött egy kis levest, amit meg is ettem, de most olyan mintha egy nagy labda lenne a hasamban:-S
2014. máj. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!