Mi bajom lehet?
Naponta ég a gyomrom, gyakran az étkezésektől függetlenül, akár akkor is, ha egész nap nem eszem egy falatot sem. Sokszor ez sem gátol meg abban, hogy telezabáljam magam, és iszonyúan szégyellem, de ezután előfordul, hogy meg is hánytatom magam. Már kb. két hónapja megy ez így és már fáj a torkom a gyomorsav miatt. A gyomorégés és a hányás között nem hiszem, hogy összefüggés van (ha egyáltalán ez lehetséges), mert az előbbi valamivel előbb vált rendszeressé.
15/L
Egyrészt bulimia (nézz utána) másrészt nem eszel normálisan.
Muszáj megfogni a husit, halat, zöldségeket (merthogy ezek számítanak ételeknek) és megenni, mást meg nem szabad.
Sajnos más ételek idővel beteggé tesznek, mindenkit. Hogy mikor és mennyire, az változó. Gyerekek sem kivételek.
A bulimia étkezési zavar, a te rossz döntéseiden múlik, majd meg kell tanulnod nem hánytatni magad.
A táplálkozás is tanulható, el kell tudni különíteni a szemetet az ételtől.
A búza, a tej, a cukor, a mű anyagok nem ételek.
Ennivaló a halak, húsok, zöldségek, gombák, gyümölcsök, olajos magok. Ezektől el fog múlni a gyomorégésed, persze ha nem terheled a gyomrodat sajnos hulladékokkal.
Szerintem is bulímiás vagyok.
De nem eszem szemetet, csak azt ami itthon készült, lehetőleg tej, tojás és mindenképpen cukor mentesen. Nem használok sok fűszert, és a húst is utálom. És nem egyszerre tömöm tele magam, hanem a baj az, hogy napi 10-15x is eszem. Aztán a kb. harmadik vacsora után szoktam már hányni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!