Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom? Szerintetek...

Mi lehet a bajom? Szerintetek idegbrteg vagyok?

Figyelt kérdés
ha valaki megkerdez egyet 3x akkor mar ideges kezdek lenni ha piszkalnak akkor is nagyon ideges tudok lenni, ha a baratnommel osszeveszek akkor is,mostanaba mindenkivel flegman beszelek, mondtak mar tobben is hogy mi lett velem par honapja meg aranyos,kedves lany voltam most meg a szuleimmel is flegman beszelek pedig ok velem mindig rendesek, volt hogy 1 hetig mikor hazajottem sulibol otthon sirtam,mi lehet a bajom? 15/L

2014. ápr. 11. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen a kamaszkor. Tombolnak a hormonok, hullámzó kedélyállapot, erőteljes érzelmek.
2014. ápr. 11. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy idegbeteg, csak nem tudod megfelelően kezelni az érzelmeidet.Azt mondjuk én se nagyon csípem mikor 3x ugyanazt megkérdezik egymás után, de azért ha összeveszel valakivel akkor próbálj meg nem mindenkivel flegmázni, mert így könnyen magad ellen fordíthatsz mindenkit
2014. ápr. 11. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:

hormonváltozások, test változások

kamaszkor

2014. ápr. 11. 22:21
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :)
2014. ápr. 12. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!