Talán az orrspraytől van? Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Nagyon bevolt dugulva az orrom, ezert vettunk egy Otrivint.. ez hatot.. sot addig hasznaltam ameddig el nem fogyott.. utana vettunk megegyet.. na de most mar nem akarom hasznalni.. mivel tapasztaltam hogy hatul (nem tudom mi a neve) talan orr garatnak nevezik.. na mindegy.. ott olyan valamit erzek, mintha valami jonne ki, folyna vagy nem tudom de ha nyelek erzem picit... Az orrdugulasom az folyamatosan volt.. ma is hasznaltam az Otrivint.. de utoljara, mert nem lett volna szabad ilyen hoszzu ideig... mi lehet a problema? Sajnos hetfon tudok menni orvoshoz...2014. máj. 2. 06:58
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
Huh, koszonom tenyleg ezt erzem.. nem lesz tole semmi bajom hetfoig? Felek hogy mgfulladok tole...
lemaradt hogy 16 eves fiu vagyok.
2014. máj. 2. 07:16
3/13 anonim válasza:
Nem fogsz megfulladni, sok embernek van garatcsorgása, hagyd abba az orrcseppet, igyál sok folyadékot és próbáld ki a sós vizes orrcseppentést, ez leviszi a guylladást. Fél deci langyos vízbe tegyél pici sót, keverd jól el és ebből szívj fel keveset előszőr az egyik, majd a másik orrlyukadba. Hétfőn gégészetre menj, ott átnézik a torkod, orrjáratod.
4/13 anonim válasza:
Mindenképp állj le az orrcseppel, tönkreteszi idővel a nyálkahártyát, de ez a csepp tájékoztatójában is biztosan szerepel, bár konkrétan az Otrivint nem ismerem. Közel 20 éve nekem azért kellett műteni az orrnyálkahártyámat mert az orrcsepp tönkretette, megvastagodott tőle, így nem kaptam levegőt az orromon a végén már orrcseppel sem. orrsövényferdülésem is volt, így a csontból is vettek le, de ez nem volt összefüggésben a cseppezéssel.
5/13 anonim válasza:
én is szoktam használni orsprayt mivel por allergiám van és mindig be van dugulva az orrom,de mindig tartok szünetet
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon megijedtem!
Le fogok állni ahogy mondtátok! Azt szeretném még megkérdezni hogy a vizet úgy szívjam fel hogy a pohárból, vagy egy kancsó féleséggel öntsem bele az orromba úgy hogy az egyiket be fogom a másikat pedig szabadon?
2014. máj. 2. 08:16
7/13 anonim válasza:
markodból szívd fel, csak egy keveset kell.
8/13 anonim válasza:
Befogod az egyik orrlyukad és a másikba a tenyeredből felszívsz egy kicsit, majd fordítva, utána hajtsd előre a fejed és a felesleg kifolyik. Pár perc múlva kifújod az orrod, általában nekem gyorsan megszünteti az orrdugulást, max napjában kétszer szabad.
9/13 A kérdező kommentje:
Az mindegy hogy milyen só?
2014. máj. 2. 09:29
10/13 anonim válasza:
Ami otthon van, én tengeri sóval főzök, azzal szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!