Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Talán az orrspraytől van? Mi...

Talán az orrspraytől van? Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Nagyon bevolt dugulva az orrom, ezert vettunk egy Otrivint.. ez hatot.. sot addig hasznaltam ameddig el nem fogyott.. utana vettunk megegyet.. na de most mar nem akarom hasznalni.. mivel tapasztaltam hogy hatul (nem tudom mi a neve) talan orr garatnak nevezik.. na mindegy.. ott olyan valamit erzek, mintha valami jonne ki, folyna vagy nem tudom de ha nyelek erzem picit... Az orrdugulasom az folyamatosan volt.. ma is hasznaltam az Otrivint.. de utoljara, mert nem lett volna szabad ilyen hoszzu ideig... mi lehet a problema? Sajnos hetfon tudok menni orvoshoz...

2014. máj. 2. 06:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Hat ki probaltam nem reg.. hat a bal orrlyukammal fel se tudtam szivni.. a jobbal fel szivtam de semni.. orromon nem kapok levegot. nem tudom hogy fogok igy aludni.. :'(
2014. máj. 2. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor hétfőn keress fel egy gégészt.
2014. máj. 3. 07:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Rendben van . addig orrspray marad csak nem sokszor fujom ennyi. Koszonom az eddigi valaszokat
2014. máj. 3. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!