Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nagyon fontos! Valaki segitsen?!

Nagyon fontos! Valaki segitsen?!

Figyelt kérdés
17 Éves vagyok, és lány. Kb5 éve elkkkkezdtem járni miskolcra orvoshoz, mert nem hiztam, nem nőttem es állandoan fájt a hasam, meg stb. Voltak vizsgálatok: nem vagyok tejérzékeny, megtükröztek, es vért is vettek h lisztérzékeny vagyok-e a tükrözes negativ, a vervetel pozitiv lett. Aztan Debrecenben is vettek vert es negativ lett. Volt fruktoz tesztem is, ami pozitiv lett, ezert tartottam a diétá, de semmit nem ért. Tavaly előtt volt vastagbél tükrözésem, ami szinten negativ lett. Debrecenben elmondtam a panaszaimat, es azt mondtak h lehet ibs. Most hiztam. Nőttem. Ahhoz kepest h 2 éve (15évesen) 28kg voltam. Most vagyok 44kg es 156cm körül. Még minndig fáj a gyomorszályam, a vastagbelem hetente kb 2naponta görcsöl, hetnte szinte minden nap megy a hasam, hányingerem van, es egyre több ételt nnnnem tudok megenni, undorodok tőle, es rosszul vagyok tőle. Ilyen a krumpli, a tejes cuccok:jégrém, kakao, tej, a hús, a töltelék. Már nem tudom kihez forduljak, mit tegyek
2014. máj. 2. 14:27
 1/1 anonim ***** válasza:
A lelki oldaláról is járd körül a témát,fordulj egy jó mentálhigiénés szakemberhez!
2014. máj. 5. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!