Valaki okos felnott segitsen? (FONTOS)
Figyelt kérdés
Ha valakinek odavan a penisze nove, piros es nagyon faj ha hozzaerek canestennel kenegetem nagyon faj ha nem tepem fel mi lesz vele? 2 hete megnezte orvos azt mondta semmi bajom nyugodjak meg de en mar ezt nem birom :( segisetek2013. szept. 2. 21:26
2/12 anonim válasza:
Szia!
Igaz én nő vagyok, nem értek hozzá igazából, de az biztos nem normális hogy piros és fáj.
Urológus látta már?
Canesten gombára jó, inkább valami gyulladásgátlóval kenegesd, mondjuk neogranormonnal.
3/12 anonim válasza:
Már a kérdést sem igazán értem. Hova van nőve? A fitymát nem tudod lehúzni a makkról, vagy mi a pontos probléma? Ha piros és fáj akkor valószínűleg tényleg van valami gond, a Canesten viszont csak egyes gombafajokra jó, és ha nem gombát van akkor nem biztos hogy jó ötlet ezzel kezelni. Háziorvosnál voltál? Ha igen, akkor keress fel inkább egy bőrgyógyász szakrendelést/ urológust, ott talán tudnak segíteni. Amúgy ha fertőtleníteni akarod akkor Betadine szappant használj, az minden kórokozó ellen jó!
4/12 A kérdező kommentje:
1-es makk korulott
2013. szept. 2. 21:30
6/12 A kérdező kommentje:
Az urologus irtafel a canestent de nem jobb :/
2013. szept. 2. 21:34
8/12 anonim válasza:
Mi van odanőve hova? Nem a fitymaszűkületről beszél???
9/12 anonim válasza:
Akkor menj vissza, mert a doki csak találgatott ezek szerint. Talán még jobb, ha másik orvoshoz mész.
10/12 A kérdező kommentje:
Ez az 1 urologus van erre fele:( igazabol merevedesem is ritkan vam magatol nem tudom mit tegyek (
2013. szept. 2. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!