Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki okos felnott segitsen?...

Valaki okos felnott segitsen? (FONTOS)

Figyelt kérdés
Ha valakinek odavan a penisze nove, piros es nagyon faj ha hozzaerek canestennel kenegetem nagyon faj ha nem tepem fel mi lesz vele? 2 hete megnezte orvos azt mondta semmi bajom nyugodjak meg de en mar ezt nem birom :( segisetek
2013. szept. 2. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hova nőtt oda a péniszed?
2013. szept. 2. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én nő vagyok, nem értek hozzá igazából, de az biztos nem normális hogy piros és fáj.

Urológus látta már?

Canesten gombára jó, inkább valami gyulladásgátlóval kenegesd, mondjuk neogranormonnal.

2013. szept. 2. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Már a kérdést sem igazán értem. Hova van nőve? A fitymát nem tudod lehúzni a makkról, vagy mi a pontos probléma? Ha piros és fáj akkor valószínűleg tényleg van valami gond, a Canesten viszont csak egyes gombafajokra jó, és ha nem gombát van akkor nem biztos hogy jó ötlet ezzel kezelni. Háziorvosnál voltál? Ha igen, akkor keress fel inkább egy bőrgyógyász szakrendelést/ urológust, ott talán tudnak segíteni. Amúgy ha fertőtleníteni akarod akkor Betadine szappant használj, az minden kórokozó ellen jó!
 4/12 A kérdező kommentje:
1-es makk korulott
 5/12 anonim ***** válasza:
minek kened canestennel?
2013. szept. 2. 21:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Az urologus irtafel a canestent de nem jobb :/
2013. szept. 2. 21:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor menj vissza hozzá.
2013. szept. 2. 21:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi van odanőve hova? Nem a fitymaszűkületről beszél???
2013. szept. 2. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor menj vissza, mert a doki csak találgatott ezek szerint. Talán még jobb, ha másik orvoshoz mész.
2013. szept. 2. 21:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez az 1 urologus van erre fele:( igazabol merevedesem is ritkan vam magatol nem tudom mit tegyek (
2013. szept. 2. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!