Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? (Kérdésed túl...

Mi lehet ez? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. a fejbőrömön a bal fülemhez közel van egy kb 1 cm átmérőjű kidudorodás.mikor kissebb voltam,elvakartam, és ha nem figyelek oda azóta is piszkálom.teljesen fura alakja van,és előfordul hogy érzékeny. anya szerint egy rózsaszín,haj nélküli folt már születésem óta volt ott, és ez a dudor úgy 4 éve jelent meg.(akkor voltunk bőrgyógyásznál,semmit nem mondott rá..) Most vettem észre,hogy körülötte nagyon fájnak pontok(ha hozzáér pl a párna) ,és nagyon apró duzzanatok vannak(mint ha beütöttem volna a fejem). Ezek kb olyan kemények mint a koponyám. Anyának montdam, nem foglalkozik vele,orvoshoz nem hajlandó elvinni. Én viszont kétségbe vagyok esve,hogy mi lehet ez.
2014. máj. 1. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy festék nélküli anyajegy, mindenesetre ne piszkáld. Tudom, nehéz ezt megállni néha. Megint meg kéne azért mutatni egy bőrgyógyásznak, bár valószínűleg teljesen ártalmatlan.
2014. máj. 1. 20:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Azóta már az állkapcsom is fáj, beszélni se tudok...a szüleim még mindíg nem foglalkoznak vele. Lehet valami komoly gond?
2014. máj. 2. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!