Milyen rövid/hosszú lehet egy pánikroham?
Figyelt kérdés
Milyen volt az eddigi legrövidebb és leghosszabb rohamotok?2014. ápr. 21. 13:41
1/2 anonim válasza:
A legrövidebb kb 5 perc lehetett, mert gyorsan lenyugtattam magam. A leghosszabb kb fél óra... De ez a fél óra úgy, hogy: mikor már kezdek rosszul lenni (gombóc a torokba, légszomj, stressz, zavartság), a konkrét roham mikor úgy érzem kaputt XD, majd a végén még egy jó 10 percig kb remegtem az idegességtől (remegés nem mindig van, csak ha nagyon beparázok).
2/2 anonim válasza:
Két éve vagyok pánik beteg és lehet nem fogod elhinni amit most írok, de nekem a legrövidebb pánikrohamom 40-45 perces volt körülbelül, a leghosszabb pedig 10-13 órás. És hozzáteszem, a két év alatt amióta ebben az állapotban vagyok, nem telt még úgy el nap, hogy ne lett volna rohamom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!