Az egyoldali fülfájás milyen betegség jele lehet?
Figyelt kérdés
Fülgyulladás esetén mindkét fül érintve van, ha jól sejtem (cáfoljatok meg)
De mi van, ha csak az egyik fáj, ez is a kérdés.
2014. máj. 1. 12:13
1/3 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlen kell mindkét fülnek fájnia. Nekem pl csak az egyik fülem érzékeny és gyullad be gyakran. Voltál orvosnál? Én ilyenkor mindig melegen tartom, bekötöm egy sállal, az én fülfájásomnak a meleg tesz jót. Próbáld ki ezt a módszert, nem biztos, hogy beválik, de elképzelhető. Illetve kövirózsa leve hatásos még belecseppentve.
2/3 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel huzatot kaptál valahol, akár tömegközlekedésen is. Ha csak az egyik szokott fájni és még vissza is tér, az sokszor egy rossz fog jele. Tavasszal van nagy szezon leginkább a fogorvosoknál, éppen emiatt :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül kiderült, hogy csak elfeküdtem a fülemet, azért fájt.
2014. máj. 6. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!