Mit tegyek fülfájás ellen? (mindig)
Figyelt kérdés
Akárhányszor sportolok,ha nagyon keveset is,futok,akár bent zárt térben,akár kint a levegőn mindig huzatot kap a fülem és nagyon fáj.2013. okt. 27. 21:25
1/5 anonim válasza:
Én nem vagyok biztos abban,hogy huzatot kap és azért fáj. De mi sem egyszerűbb, takard le a füled,amikor futsz.
2/5 anonim válasza:
kipróbálhatsz sópárnát meg infralámpát
gondolom folyamatos enyhe gyulladásod van a füledben/középfüledben rákéne jönni miért
4/5 anonim válasza:
Hát először is menj orvoshoz, mert ott nincs rendben valami. Egyébként lehet kapni gyógyszertárban, DM-ben füldugót, ezzel meg van oldva. Nekem legalábbis bevált, mert egy nagyon csúnya középfül gyulladás után nem jött helyre a fülem teljesen, azóta nem bírom a hideg levegőt, a huzatot, bedugom és ennyi.
5/5 anonim válasza:
meleg sópárna, vattával bedugva legyél napközben, hátha jobb lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!