Egy makk egeszseges embernek is lehet vakbélgyulladása?
Jó neked. Mivel Én sokszor szimuláltam hasfájást,hogy ne kelljen suliba mennem, vagy hogy onnan előbb hazajöhessek 5 napig várattak apámék az orvoshoz vitellel. Mikor már minduntalan elment az iskolába és haza már zokogva görnyedtem az ágyra,akkor elvitt apám az ügyeletre. Ott mondta a doki,hogy korház. A korházban közölték a szüleimmel,hogy nem sokon múlott,hogy kifakadjon (a gyulladt genny a testben nem valami fajin dolog) és ott maradjak a műtőasztalon.
Nekem sem volt semmi bajom előtte. Ez csak "úgy" jött.
5ös: ismered azt a mesét hogy a kiskakas állandóan farkast kiált majd amikor tényleg jön senki nem hiszi el,és elviszi a farkas? Na ebbe a hibába estél te is!
Egyrészt én felnőtt vagyok, és nem szüleim hívták az orvost hanem a férjem, az orvos kijött, vizsgálat után azonnal hívta a mentőket! Másrészt én fiatalkoromban sem szimuláltam soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!