Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bulimia mennyire lesz hatással...

Bulimia mennyire lesz hatással az életemre?

Figyelt kérdés

4 évig hánytattam magam,nem vagyok rá büszke . Már fél éve leszoktam ,ezek után hallani sem akarok róla, viszont kicsit félek.. igazából most semmi bajom, nem fáj semmim,se a torkom, mindenem normálisan működik (jó a fogaim nem tökéletesetek,kis zománc lejött)

A kérdésem a következő: milyen betegségeim lehetnek ettől felnőtt-időskoromban? nyelőcsőrák,stb?

2014. ápr. 24. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Szívedet vizsgáltasd ki mindenekelőtt. A legtöbb bulímiás szívinfarktusban hal meg. Hányás előtt, mikor épp tele voltál, biztosan érezted néha, hogy eszméletlen erősen dobog.
2014. ápr. 24. 18:16
 2/3 gungasam ***** válasza:

Először is, (ha már van internet hozzáférésed, megnézhetted volna) nem bulímia hanem bulémia a helyes neve a betegségednek.

Sportolj, de nem kell versenysportot űzni...a sport mindent "helyretesz".Például az úszás..javítja a légzés technikáját, potenciálját, a nyelés funkciók koordinációját, és a többi. Akár száz évig is élhetsz boldogan...

2014. ápr. 26. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Ne okoskodj, kérlek

a teljes neve : Bulimia Nervosa. olyan nincs hogy bulémia:D

2014. ápr. 27. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!