Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A lent megadott linkben...

A lent megadott linkben melyik gyógyszerkészítményt részesítitek a legnagyobb előnyben?

Figyelt kérdés

Pár napja kerestem fel az orvosom és egyben nagyon jó barátom azzal a problémával, hogy a hetekben nagyon dekoncentrált lettem és nagyon sokat alszom. (Akár 10-12 órát)

Hosszas megbeszélés után ajánlott egy linket amiben jó pár vényköteles gyógyszer van, és mondta, hogy az adott problémámra ezek közül bármelyik jó, de előtte kérdezzek körbe akit csak tudok, hogy kinek mi a véleménye ezekről, ha már szedték. Itt kérném a segítségeteket és ha nem túl nagy kérés pár szóban/mondatban arról amelyiket szedtétek és mik voltak a hatások.

Ezek mellett ajánlotta a ginsenget is.

[link]

Köszönöm a segítségeteket előre is! 27/F

2014. ápr. 23. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
En a ginsenget ajanlom,nekem nagyon bevalt,nem voltam faradekony,tudtam koncetralni,szerintem azt probald ki,ne venyköteleset,ki tudja azokban mi van.A Panax ginsenget ajanlom,es ne olyat ami multivitaminos,meg C vitaminos,ezek csökkentik a hatasat. Csak sima panax ginseng.
2014. ápr. 23. 13:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az összes teljesen ugyanaz a termék, más gyártótól.

A legolcsóbbat vedd...

"szerintem azt probald ki,ne venyköteleset,ki tudja azokban mi van."

Hát ez vicces. A gyógyszereket iszonyatosan szigorúan ellenőrzik, míg a mindenféle vény nélküli gyógyhatású készítményt baromira nem. Gyakorlatilag táplálékkiegészítő meg hasonló néven bármi szart el lehet adni, mert a kutya se ellenőrzi.

2014. ápr. 23. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Az összes gyógyszer, amit felírt, vényköteles, tehát az orvosnak kellene a szakmai tudása birtokában döntenie arról, hogy ha szükségesnek érzi, akkor melyik készítményt írja fel. Ráadásul soha az életben nem adnám dekoncentrált, sokat alvó FIATAL betegnek.. 50 éves kor alatt még nem láttam felírva (szerencsére). Tavasszal általában tépanyaghiány áll az ilyen jellegű panaszok mögött, tehát változatos étkezéssel, vagy ha nagyon szeretnél gyógyszert szedni, akkor jó minőségű vitaminkészítményekkel a probléma mellékhatásmentesen orvosolható. Addig pedig valóban lehet szedni ginzenget, ginkgo készítményeket, halolaj kapszulát, stb. Személy szerint ár-érték arányban a legjobb készítménynek a Reergint tartom, ráadásul ezt magas vérnyomásban szenvedők is szedhetik és éjszakára is tudsz aludni tőle.
2014. ápr. 24. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:

"Az összes gyógyszer, amit felírt, vényköteles, tehát az orvosnak kellene a szakmai tudása birtokában döntenie arról, hogy ha szükségesnek érzi, akkor melyik készítményt írja fel. "

Talán ha hajlandó lennél az orrodnál távolabb is nézni, akkor feltűnne, hogy MINDEGYIK GYÓGYSZER UGYANAZT A HATÓANYAGOT TARTALMAZZA UGYANOLYAN MENNYISÉGBEN.

Az orvos azért hagyja választani, mert van olyan ember, akinek a pénztárcájának baromira nem mindegy, hogy egy 5000 forintos szert szed, vagy teljesen ugyanazt szedi 2500 forintért, más gyártótól.

2014. ápr. 25. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!