Csuklófájás? (Lent)
Figyelt kérdés
már egy napja fáj a csuklóm,bizonyos fogásoktól végleg kiakad (Jobb)most forgatni se tudom...járok edzőterembe,de ott mindig rendessen bemelegítettem,soha nem eröltettem túl magam,tegnap fekvőtámaszoztam ithon és kiakadt a csuklóm,estefele elmult,és ma reggel megen elkezdett fájni,szétnyitni az ujjaim sem birom..:( meg ha tenyérre fogom az egeret,és úgy nyomnák le valamit ak rohadtul fáj.2014. ápr. 14. 06:36
1/3 anonim válasza:
Jó lehet begyulladva. Borogasd és pihentesd. Vagy ha kihúzatod, már nem fog fájni. Nekem a fogaknál bevált.
2/3 anonim válasza:
Lehet inhüvely gyulladás, borogasd és pihentesd.
3/3 anonim válasza:
Most egy jó darabig csak a bal kezeddel verjed...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!